OPBLAASBARE STORMBAAN KOPEN

Speelplezier voor jong en oud!

De stormbaan medium is 9 meter lang en bestaat uit 1 deel. Hierdoor zijn deze stormbanen erg simpel en snel te plaatsen. Door de obstakels en de bekende klim/glijbaan is het nog een serieuze uitdaging om zo snel mogelijk over deze baan te rennen. Deze stormbaan medium zijn in 3 verschillende thema’s verkrijgbaar en direct uit voorraad leverbaar.

Top kwaliteit met 5 jaar garantie

De opblaasbare stormbanen van Sky-inflatables zijn 100% uniek en van zeer hoge kwaliteit. Er wordt enorm veel tijd geïnvesteerd in het ontwerp van de stormbanen. Hierdoor is het mogelijk producten te maken van top kwaliteit samen met zeer aantrekkelijke animaties die zeer populair zijn bij jong en oud!

Diverse thema’s

Momenteel is de stormbaan medium in 3 verschillende thema’s verkrijgbaar. De stormbaan kasteel, in vrolijke neutrale kleuren, de stormbaan Jungle met palmbomen en grappige jungle dieren en de stormbaan Piraat, met een echte piraat achter het roer. Deze stormbanen worden direct uit voorraad, binnen 24 uur in Nederland en België geleverd. Wanneer u wenst zelfs nog dezelfde dag!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world