OPBLAASBARE STORMBANEN

Opblaasbare hindernisbanen van 18 meter

De stormbanen Groot zijn 18 meter lang en bestaan uit 2 delen, wat het transporteren gemakkelijker maakt. Deze stormbaan zijn in 3 verschillende thema’s verkrijgbaar en direct uit voorraad leverbaar. Elk thema is uniek. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. De banen zijn geheel full colour geprint, waardoor je met elk thema een echte eyecatcher in je assortiment hebt!

Top kwaliteit met 5 jaar garantie

De stormbanen van Sky-inflatables zijn 100% uniek en van zeer hoge kwaliteit. Er wordt enorm veel tijd geïnvesteerd in het ontwerp van de stormbanen. Hierdoor is het mogelijk producten te maken van top kwaliteit samen met zeer aantrekkelijke animaties, die zeer populair zijn bij jong en oud. U kunt vertrouwen op een 5 jaar garantie, waarbij wij een 5 jaar kosteloze schade afhandeling hanteren. Mocht er onverhoopt een schade ontstaan aan uw product, herstellen wij deze graag en geheel kosteloos voor u!

Diverse thema’s

Momenteel is de stormbaan medium in 3 verschillende thema’s verkrijgbaar. De stoere Graffiti thema, de vrolijke Safari run en de zeer imposante Jungle run. Deze stormbanen worden direct uit voorraad, binnen 24 uur in Nederland en België geleverd. Wanneer u wenst zelfs nog dezelfde dag!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world