STANDAARD SPRINGKUSSEN

Standaard model springkussens

Het springkussen standaard is het meest gangbare model springkussen in ons assortiment. Deze is voorzien van een dak welke beschermt tegen regen en zon. Verder zorgt het dak ervoor dat kinderen niet over de muren kunnen vallen. Super veilig. Standaard springkussens zijn er in 3 verschillende thema’s verkrijgbaar.

Diverse modellen op voorraad

Sky-inflatables heeft verschillende standaard springkussens in diverse thema’s in het assortiment. Als je kiest voor het regenboog springkussen zonder animatie, of het bekende koetje met koeienkop op het dak, met al onze a-frame springkussens zul je jarenlang plezier aan beleven!

Maatwerk springkussens

Wanneer je graag een op maat gemaakte springkussen wilt hebben, ben je ook bij Sky-inflatables aan het juiste adres. Wij kunnen elk model springkussen in de door u gewenste kleuren produceren, inclusief teksten en logo’s. Vraag ons naar de mogelijkheden!

100% kwaliteit!

Sky-inflatables staat voor kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd met het produceren van springkussens. Bij het vervaardigen van onze springkussens gebruiken wij alleen de aller beste materialen. Kwetsbare punten worden extra gestikt, en wordt gebruik gemaakt van beschermingsbanden. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een 5 jaar garantie op al onze producten, en kunt u de komende jaren zonder zorgen volop genieten van uw aankoop.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world