DOME SPRINGKUSSENS

Unieke modellen

Dome-springkussens danken hun naam aan het model van het springkussen. Het dak van het springkussen heeft niet de vorm van een traditionele a-frame springkussen, maar heeft de vorm van een dome. Deze dome modellen zijn 100% uniek!

Diverse thema’s

De afmetingen van deze dome-kussens zijn 4,0m x 5,0m x 4,5m (LxBxH). Het gewicht is ca 150kg. Deze dome modellen zijn in 3 verschillende thema’s leverbaar, en hebben alle 3 een eigen uniek 3D object op het dak. Gaat u nu voor het Circus thema met 3D olifant, Seaworld met vrolijke vis of de Jungle met de grappige aap op het dak, met dit nieuwe model springkussen heeft u altijd wat unieks!

100% kwaliteit

Sky-inflatables staat voor kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd met het produceren van springkussens. Bij het vervaardigen van onze springkussens gebruiken wij alleen de aller beste materialen. Kwetsbare punten worden extra gestikt, en wordt gebruik gemaakt van beschermingsbanden. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een 5 jaar garantie op al onze producten, en kunt u de komende jaren zonder zorgen volop genieten van uw aankoop.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world