OPBLAASBARE SARAH EN ABRAHAM POPPEN

Gemaakt van hoge kwaliteit PVC materiaal

Bent u op zoek naar een opblaasbare Sarah en Abraham pop waar u jarenlang zorgeloos plezier aan kunt beleven? Sky-Inflatables heeft een assortiment met unieke modellen, gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal. Alle thema’s staan per set op de site, maar u kunt deze ook per stuk aanschaffen.

Waarom een Abraham pop?

Het lijkt een eeuwenoude traditie: een Abraham of Sarah pop in de tuin plaatsen wanneer iemand 50 jaar wordt. Maar waar komt dit fenomeen vandaan? De oorsprong ligt waarschijnlijk in de Bijbel, waar het eerst gesproken wordt over ‘Abraham zien’, in combinatie met de leeftijd van 50 jaar. In navolging daarvan gebeurde het in de 20e eeuw steeds vaker dat iemand die 50 werd, verrast werd met een mooie Abrahampop – vaak gemaakt van brood. Toen een lid van het Koningshuis in de jaren ’60 een pop in de tuin kreeg voor zijn 50e verjaardag, groeide dit uit tot een ingeburgerde traditie. Tegenwoordig is er een scala aan opblaaspoppen beschikbaar om een jarige mee te verrassen.

Opblaaspop 50 jaar

Sky-Inflatables heeft een ruim assortiment met feestfiguren. Is de jarige Abraham een echte liefhebber van wielrennen, auto’s of vissen? Of werkt de toekomstige Sarah in de verpleging of is ze fan van een wijntje? In alle gevallen is er een fraaie opblaaspop beschikbaar! Daarnaast denken we graag met u mee naar een Sarah of Abrahampop op maat. Zo kunt u vrienden of familie die 50 jaar worden, verrassen met een echt persoonlijk feestfiguur in de tuin!

Sarah en Abraham pop kopen

Alle modellen van Sky-Inflatables zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit PVC. Dit is niet alleen sterker dan nylon, maar het neemt ook geen vocht op. Ideaal wanneer er een plaatselijke regenbui langsgekomen is en de opblaaspop nat is. Afdrogen met een handdoek en de pop kan weer opgeborgen worden! U koopt een Sarah en Abraham pop wellicht voor uw eigen verhuurbedrijf of als particulier wanneer u diverse verjaardagen in het verschiet hebt. Het is goed om dan te weten dat er verschillende leeftijdsbanners meegeleverd worden. Zo is de opblaaspop ook geschikt voor de verjaardag van iemand die bijvoorbeeld 25 of 40 wordt, waardoor hij extra vaak gebruikt kan worden.

Snelle levering feestfiguren

Al onze feestfiguren worden compleet geleverd, zodat deze direct klaar zijn voor de verhuur. De levering is altijd inclusief blower, 4 verschillende (leeftijds)banners, transportzak, verankermateriaal, opzetschema, 5 jaar garantie en gratis levering. Levering is binnen 24 uur in Nederland en België. Wanneer u wenst kunnen wij de feestfiguren dezelfde dag nog bij u leveren, zodat u geen verhuur hoeft te missen. De klant staat bij ons centraal!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world