Attracties

Opblaasbare attracties

Bent u op zoek naar een opblaasbare attractie? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Sky-inflatables heeft diverse verschillende stormbanen in het assortiment, allemaal met een unieke uitstraling, vernieuwende obstakels voor urenlang speelplezier. Wilt u graag een vrijblijvende demonstratie van een van onze producten bij u op locatie? Graag! Laat het ons weten. Wij komen graag bij u langs!

Opblaasbare attractie bestellen

Of u nu op zoek bent naar een springkussen met glijbaan, of een springkussen met stormbaan, voor elke opblaasbare attractie bent u bij Sky-inflatables aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder bij het vinden van het juiste product. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren zodat elke aankoop een succes wordt!

Veiligheid en kwaliteit

Bij het vervaardigen van onze opblaasbare attracties wordt er naast het ontwerpen van unieke modellen ook veel nadruk gelegd op de veiligheid en kwaliteit van de producten. Zo worden er bijvoorbeeld zelf geselecteerde materialen, zoals het pvc doek en garen gebruikt. Elk product wordt geleverd met 5 jaar garantie en 5 jaar kosteloze schade afhandeling. Daarmee garanderen wij dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van onze producten, zodat u hier jaren lang plezier aan kunt beleven!

Persoonlijk contact

Een van de belangrijke speerpunten van Sky-inflatables is het persoonlijk contact met de klant. Korte lijntjes. Het is ons doel onze klanten zo goed mogelijk te supporten in wat voor opzicht dan ook. Voor ons is geen vraag te gek. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen. Wij nemen graag de tijd voor je!

Professioneel springkussen fabrikant

Sky-inflatablables produceert opblaasbare attracties voor de professionele verhuurmarkt. De springkussens en opblaasbare attracties voldoen aan de gestelde NEN-14960 norm en worden geleverd inclusief certificaat van goedkeuring. Daarmee ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaand en veilig product. Verder worden de opblaasbare attracties geleverd inclusief:

  • Blower
  • Transportzak
  • Verankermateriaal
  • Reparatieset
  • Logboek en gebruikershandleiding
  • Certificaat van goedkeuring
  • Gratis levering binnen Europa
  • 5 jaar garantie + kosteloze schade afhandeling
  • Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world