MultifunXL

Multifun XL

De multifun XL is vergelijkbaar met onze multiplay springkussen, alleen is deze voorzien van een dak. De populaire glijbaan en unieke obstakels op het springvlak zijn uiteraard aanwezig.

De multifun XL zijn momenteel in 6 unieke thema’s verkrijgbaar. Mocht u op zoek zijn een eigen thema, laat het ons weten! Wij laten graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Diverse modellen op voorraad

Sky-inflatables heeft verschillende standaard springkussens in diverse thema’s in het assortiment. Als je kiest voor het regenboog springkussen zonder animatie, of het bekende koetje met koeienkop op het dak, met al onze a-frame springkussens zul je jarenlang plezier aan beleven!

Maatwerk springkussens

Wanneer je graag een op maat gemaakte springkussen wilt hebben, ben je ook bij Sky-inflatables aan het juiste adres. Wij kunnen elk model springkussen in de door u gewenste kleuren produceren, inclusief teksten en logo’s. Vraag ons naar de mogelijkheden!

100% kwaliteit!

Sky-inflatables staat voor kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd met het produceren van springkussens. Bij het vervaardigen van onze springkussens gebruiken wij alleen de aller beste materialen. Kwetsbare punten worden extra gestikt, en wordt gebruik gemaakt van beschermingsbanden. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een 5 jaar garantie op al onze producten, en kunt u de komende jaren zonder zorgen volop genieten van uw aankoop.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world