Multibox

Kleine en middel grote springkussens
Wanneer u op zoek bent naar een mooi klein en compact springkussen, welk bijvoorbeeld ingezet kan worden voor kinderfeestjes, dan zijn onze multibox springkussens echte aanraders! Door het kleine formaat past het springkussen in elke auto. De mini-multibox springkastelen zijn in 10 verschillende thema’s verkrijgbaar.

Compacte en super hanteerbare springkussens

Door de kleine afmeting van het springkussen past dit springkussen vrijwel in iedere tuin. Super geschikt voor bijvoorbeeld verjaardagen en kinderfeestjes. Ook zijn dit ideale springkussens om binnen te plaatsen. De mini-multibox springkussens zijn verkrijgbaar in 10 verschillende thema’s

Pakketprijs

Deze multibox springkastelen zijn uit te breiden met een badje welke te koppelen is aan de voorkant van het springkasteel. Dit voor de warme zomerdagen!

100% kwaliteit

Sky-inflatables staat voor kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd met het produceren van springkussens. Bij het vervaardigen van onze springkussens gebruiken wij alleen de aller beste materialen. Kwetsbare punten worden extra gestikt, en wordt gebruik gemaakt van beschermingsbanden. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op 5 jaar garantie op al onze producten, en kunt u de komende jaren zonder zorgen volop genieten van uw aankoop.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world