KLEINE SPRINGKUSSENS

Kleine springkussens

Wanneer u op zoek bent naar een mooi klein en compact springkussen, welk bijvoorbeeld ingezet kan worden voor kinderfeestjes, dan zijn onze mini springkussens echte aanraders! Door het kleine formaat past het springkussen in elke auto. De mini springkussens zijn in 4 verschillende thema’s verkrijgbaar.

Compacte en super hanteerbare springkussens

Door de kleine afmeting van het springkussen past dit springkussen vrijwel in iedere tuin. Super geschikt voor bijvoorbeeld verjaardagen en kinderfeestjes. Ook zijn dit ideale springkussens om binnen te plaatsen. De mini springkussens zijn verkrijgbaar in Jungle, Seaworld, Circus, en Prinsessen thema.

Pakketprijs

Eventueel kun je deze 4 verschillende thema’s in een pakket kopen. Hiervoor maken wij een zeer speciale aanbieding. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

100% kwaliteit

Sky-inflatables staat voor kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd met het produceren van springkussens. Bij het vervaardigen van onze springkussens gebruiken wij alleen de aller beste materialen. Kwetsbare punten worden extra gestikt, en wordt gebruik gemaakt van beschermingsbanden. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op 5 jaar garantie op al onze producten, en kunt u de komende jaren zonder zorgen volop genieten van uw aankoop.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world