MAATWERK INFLATABLES

Geef je merk- of bedrijfsnaam een boost door een op maat gemaakte inflatable!

Sky-inflatables is ook uw leverancier als het gaat om custom-made inflatables. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van op maat gemaakte inflatables. Voor nog meer voorbeelden en inspiratie, kijk dan eens op onze website speciaal voor maatwerk: www.airfactory.nl

Opblaasbare reclame items

Wilt u op een leuke manier een boost geven aan uw bedrijf, product of merk? Bekijk dan eens de vele mogelijkheden die een op maat gemaakte inflatable biedt. Sky-inflatables produceert vele verschillende op maat gemaakte inflatables. Voor elke gelegenheid een geschikte toepassing. Om een goede keuze te maken, denken wij graag met u mee om zo samen tot een geweldig product te komen.

Voordelen van een inflatable

Een inflatable kent vele voordelen. Een van de grootste voordelen van inflatables is dat deze mobiel zijn. Vanuit een klein pakketje wordt deze gevuld met lucht waardoor je binnen enkele seconden een geweldige grote eyecatcher kunt realiseren. Met hetzelfde gemak laat je de lucht er weer uitlopen en verpak je de inflatable tot een klein pakketje. Wanneer er meerdere plaatsen zijn waar je je campagne wilt houden kun je je inflatable(s) steeds meenemen. Superhandig dus!

Herbruikbaar

Een ander groot voordeel is dat inflatables herbruikbaar zijn. Vaak kun je de inflatable vele malen (in vele jaren) opnieuw gebruiken. Hierdoor kun je als marketeer de kosten van je campagne reduceren. De kosten voor een reclamecampagne kunnen soms enorm oplopen. Als je de kosten dan kunt uitspreiden is dit natuurlijk erg prettig, terwijl het effect van de inflatable hetzelfde blijft!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world