MAATWERK INFLATABLES

Geef je merk- of bedrijfsnaam een boost door een op maat gemaakte inflatable!

Stap 1: Het idee

U kunt ons een tekening, een foto of een algemeen idee geven van hoe u wilt dat uw opblaasbaar object eruit komt te zien. Hoe gedetailleerder uw specificaties zijn, hoe beter. Ons ontwerpersteam werkt vervolgens aan de visualisatie met uw specificaties en maakt een concreet concept en ontwerp.

Met name informatie over de gewenste maat, de te gebruiken kleuren, informatie over het logo en een eventuele slogan zijn hierbij van belang. Mochten wij al een soortgelijk model in ons assortiment hebben, geef dit dan ook even aan.

Op basis van onze jarenlange ervaring als fabrikant van individuele springkussens, opblaasbare reclamemedia, bogen, opblaasbare tenten, skydancers met reclame, opblaasbare productreplica’s en andere op maat gemaakte springkussens met reclame, bieden wij u het beste advies en de beste service voor uw opblaasbare reclame.

Stap 2: Het ontwerp

Na een korte tijd (meestal binnen 1-2 werkdagen) ontvangt u een uitgebreide 3D schets met een exact ontwerp van hoe het object eruit komt te zien. Daarnaast berekenen wij voor u wat de uitvoering van dit concept zou kosten.

Na ontvangst van dit eerste ontwerp kunt u wijzigingen in het ontwerp laten aanbrengen totdat u 100% tevreden bent met het object. Tot deze fase is het gehele traject tot op heden geheel vrijblijvend en kosteloos voor u. Het definitieve 3D-ontwerp gaat pas in productie nadat u hiervoor uw uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven.

Stap 3: Productie

Bent u tevreden met het ontwerp en wilt u een bestelling plaatsen, dan ontvangt u van ons een factuur voor de overeengekomen koopprijs. Na ontvangst van de (aan)betaling gaat het ontwerp in productie.

De productietijd varieert met de complexiteit van het product, de gebruikelijke productietijd voor opblaasbare reclamemedia en springkastelen met reclame is ongeveer 3-4 weken. Als het eindproduct klaar is voor levering in ons magazijn, kunt u het product ophalen in ons magazijn of we sturen u uw individuele springkussen per koerier.

Sky-inflatables is ook uw leverancier als het gaat om custom-made inflatables. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van op maat gemaakte inflatables. Voor nog meer voorbeelden en inspiratie, kijk dan eens op onze website speciaal voor maatwerk: www.airfactory.nl

Opblaasbare reclame items

Wilt u op een leuke manier een boost geven aan uw bedrijf, product of merk? Bekijk dan eens de vele mogelijkheden die een op maat gemaakte inflatable biedt. Sky-inflatables produceert vele verschillende op maat gemaakte inflatables. Voor elke gelegenheid een geschikte toepassing. Om een goede keuze te maken, denken wij graag met u mee om zo samen tot een geweldig product te komen.

Voordelen van een inflatable

Een inflatable kent vele voordelen. Een van de grootste voordelen van inflatables is dat deze mobiel zijn. Vanuit een klein pakketje wordt deze gevuld met lucht waardoor je binnen enkele seconden een geweldige grote eyecatcher kunt realiseren. Met hetzelfde gemak laat je de lucht er weer uitlopen en verpak je de inflatable tot een klein pakketje. Wanneer er meerdere plaatsen zijn waar je je campagne wilt houden kun je je inflatable(s) steeds meenemen. Superhandig dus!

Herbruikbaar

Een ander groot voordeel is dat inflatables herbruikbaar zijn. Vaak kun je de inflatable vele malen (in vele jaren) opnieuw gebruiken. Hierdoor kun je als marketeer de kosten van je campagne reduceren. De kosten voor een reclamecampagne kunnen soms enorm oplopen. Als je de kosten dan kunt uitspreiden is dit natuurlijk erg prettig, terwijl het effect van de inflatable hetzelfde blijft!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world