SPRINGKUSSEN MET GLIJBAAN

Springkussen met glijbaan aan voorzijde

Wanneer u op zoek bent naar een mooi klein en compact springkussen met glijbaan, welk bijvoorbeeld ingezet kan worden voor kinderfeestjes, dan zijn deze Combifun springkussens echte aanraders! Door het kleine formaat past het springkussen op elke oprit en in elke straat.

Diverse thema’s

De afmeting van deze Combifun springkussens zijn 4,3m X 3,7m X 3,5 (LxBxH). Het gewicht is ca 120kg. Deze modellen zijn in verschillende thema’s leverbaar, en hebben allemaal een eigen unieke full color print. Ook zijn sommige voorzien van een leuke 3D figuur boven de glijbaan om het springkussen nog aantrekkelijker te maken.

100% kwaliteit

Sky-inflatables staat voor kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd met het produceren van springkussens. Bij het vervaardigen van onze springkussens gebruiken wij alleen de aller beste materialen. Kwetsbare punten worden extra gestikt, en wordt gebruik gemaakt van beschermingsbanden. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een 5 jaar garantie op al onze producten, en kunt u de komende jaren zonder zorgen volop genieten van uw aankoop.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world