Airmountains

Opblaasbare springbergen verankert in de grond

AirMountains zijn opblaasbare springbergen welke vast in de grond verankert zijn. Met een AirMountain op uw locatie garandeert u enorm veel speelplezier voor elke leeftijd!

Onze AirMountains zijn verkrijgbaar in 6 verschillende afmetingen, welke wij direct uit voorraad kunnen leveren. Naast onze standaard maten is het ook mogelijk om zelf de gewenste maten te kiezen van de AirMountain. Evenals de kleuren. Deze kiest u altijd zelf.

Voor meer info kijk op: www.AirMountain.nl 

Geschikt voor buiten gebruik

Het voordeel van een AirMountain is dat deze het hele jaar door buiten gebruikt kan worden. Vandaar de AirMountains veelal geplaatst worden op campings, bij zwembaden, speeltuinen, vakantieparken etc. Overal waar een AirMountain geplaatst wordt is een garantie voor nog meer speelplezier voor uw gasten!

Installatie in 1 dag!

Na akkoord zal er een afspraak gepland worden om de AirMountain te installeren. De complete installatie kunnen wij in 1 dag realiseren. Dezelfde dag al kunnen springen is gegarandeerd!

Verschillende afwerk mogelijkheden

De AirMountain wordt standaard afgewerkt met de grond waarin deze is ingegraven. Wij bieden de mogelijkheid om dit te vervangen door luxe rubberen tegels, kunstgras, houtsnippers of andere landings ondergrond. Ook is het mogelijk de AirMountain te omheinen met een hek. Zo houdt u altijd goed zicht en controle op uw AirMountain. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world